Sälja faktura

Sälj fakturan idag och stärk likviditeten

Sälj fakturan till oss och förbättra din likviditet

Om du säljer din faktura till oss får du pengarna direkt och slipper oroa dig över kunder som inte betalar i tid. Detta är inte bara emotionellt dränerande, utan försämrar även ditt företags likviditet, dess kapacitet att kunna betala sina räkningar och utgifter i tid. Våra tjänster ger dig den trygghet du behöver.

Hos oss får du en organisk, kundnära service, och är inte bara ett nummer i en databank. Hos oss finns det alltid någon som känner till dig och ditt företag på riktigt, med ett starkt personligt engagemang. Vi satsar på gemensam ekonomisk tillväxt tillsammans med våra kunder och vill att det ska gå bra för dig.

Några anledningar att välja oss

 • Kundnära kontakt
 • Professionella och engagerade
 • Certifiering från finansinspektionen
 • Stor flexibilitet
 • Snabba och lösningsorienterade
 • Marknadens bästa priser

Så här går det till när du väljer att sälja dina fakturor

När du säljer din faktura till oss så får du dina pengar oftast inom 24 timmar. På så vis får du mer tid över till det du gillar och är bäst på. Om du säljer dina fakturor till oss slipper du placera betalningar, fakturera, sända påminnelser och inkassokrav.

Vi kan köpa alla dina fakturor, eller bara vissa utvalda. Det är upp till dig. Promentor Finans erbjuder flexibla lösningar till företag i behov av likviditet, och den här typen av finansiering kan även kombineras med våra andra finansieringsformer såsom företagslån, fakturabelåning och kreditupplysningar. Vi är ett komplett företag inom factoring som kan ge ditt företag precis det du behöver.

Vi är ett snabbt växande finansbolag med hundratals aktiva kunder som nyttjar våra tjänster aktivt, och vi köper fakturor för ungefär 1000 MSEK årligen. Vi tror på gemensam tillväxt tillsammans med våra kunder, och anpassar våra tjänster efter dina behov.

Att sälja dina fakturor till ett bra pris

Att anlita våra tjänster kan leda till stora besparingar och ökad lönsamhet för ditt företag. Den kostnad vi tar ut för våra tjänster är inte speciellt hög i relation till vilka möjligheter de ger ditt företag. Att slippa frustrerande och tidskrävande aktiviteter av den här typen, ger dig både mer tid och mer fokus till utvecklingen av ditt företag, vilket ger dig möjlighet att skapa nya affärer.

Att utarbeta en väl fungerande rutin för den här sortens situationer är fundamentalt, och att anlita ett företag för fakturaservice är ett väldigt bra alternativ för dig som vill förbättra ditt företags lönsamhet.

I ett tidigt skede av vårt samarbete skapar vi en rutin för hur vår relation och vår hantering av dina kunder ska fungera. Detta har visat sig vara ett lyckat framgångsrecept, och är en stor anledning till att våra kunder väljer att stanna hos oss.

Kontakta oss för fakturaförsäljning

Om du vill sälja en faktura till oss kontaktar du oss bäst via kontaktformuläret här på hemsidan. Vi hör då av oss till dig så fort vi kan för att ta reda på vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Du är också välkommen att höra av dig till oss om du har några ytterligare frågor om våra tjänster. Välkommen till Promentor Finans, vi ser fram emot att höra av dig.

Kontakta en kundansvarig

”Min yttersta prioritet är att förenkla och möjliggöra fler affärer i er vardag. Har ni en ansträngd kassa eller ett nytt projekt som ska startas upp och behöver hjälp med finansiering så är jag rätt person att kontakta.”
Aron Thiis, Senior Account Manager
Maila mig

Hur mycket kapital frigör du med Fakturaköp?

 • kr
 • fakturor
 • dagar
 • 0

 • Din kundreskontra

  Antal fakturor/år

  2 500 st

  Omsättning inklusive moms

  20 000 000 kr

  Genomsnittliga kundfordringar

  1 666 666 kr

  Fördelar för dig

  Arbetstidsbesparing

  62 500 kr

  Ränta frigjort kapital utan belåning av fakturor

  200 kr

  Summa intäkter

  205 833 kr

  Frigjort kapital

  200 kr

  Besparing med fakturaköp

  200 kr

  Vill du veta hur vi räknade?

 • Jag vill att ni kontaktar mig
 • Kul att du är intresserad! Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

 • Avsnittsavdelare

Se även

Fakturaservice
Företagslån
Fastighetsfinansiering
Inkasso