Inkasso

Få betalt tidigare, skicka fakturan på inkasso

Inkasso – korta ned dina kredittider

Att få betalt för sina fakturor är ett avgörande villkor för alla företag, men ska du som företagsledare behöva oroa dig för uteblivna kundbetalningar? Inte om du frågar oss på Promentor Finans. Läs mer om hur vår inkassotjänst kan hjälpa dig.

Obetalda fakturor är ett stort problem för de allra flesta. Inte minst för nystartade företag eller egenföretagare, vars processer inte är tydliga nog, kan dilemmat vara speciellt kännbart. Inkasso handlar om att korta ned kredittiderna – den tid det tar för dig att få betalt – och samtidigt se till att hålla kunderna på gott humör.

Huvudtanken med inkasso är att du som företagare slipper ägna stora delar av din tid att följa status på betalningar, och att du istället kan fokusera på att utveckla verksamheten. Genom att lämna över ansvaret för utmätning av obetalda fakturor kan du frigöra mycket tid och samtidigt vara trygg med att pengarna är på väg.

Vi ser till att du får betalt

Det gäller dock att lämna över ansvaret till rätt aktör. Inkasso är en tjänst som kräver hög kompetens, effektiva processer och stor respekt för såväl ursprunglig affär som den berörda kunden. Att betalningen dröjer betyder inte nödvändigtvis att relationen med kunden är förbrukad. Tvärtom är det viktigt att bevara den kundrelationen och på så sätt se till att eventuella framtida affärer rullar på enligt plan.

Vi på Promentor Finans har i många år förfinat vår inkassotjänst och är idag ett av de mest pålitliga inkassobolagen på marknaden. Med hjälp av ett flexibelt system och effektiva beslutsstöd har vi möjlighet att hjälpa dig på bästa sätt – och möjliggöra nya affärer av bara farten.

Kontakta en kundansvarig

”Vi kan olika branscher och har certifierade handläggare som förstår processen. System som är enkla och smidiga, både för er och den som ska betala. Kontakta mig så berättar jag mer!”
Robin Jansson, Head of Customer Success
Kontakta mig

Se även

Fakturaservice
Företagslån
Fastighetsfinansiering
Fakturaköp