Företagslån

Skräddarsytt upplägg för dig som har ambitionen att växa

Företagslån – när du vill få företaget att växa

Ett företag behöver kapital för att växa, så enkelt är det. Men det finns inga garantier i företagsvärlden och ibland sinar kassan i fel tillfälle. Då passar det som bäst med företagslån från Promentor.

Företagsvärlden kan vara oförlåtande för en egenföretagare och när det vankas nya affärer och avtal är det få aktörer som väntar. Ett svagt kassaflöde vid fel tillfälle kan därför bli ett stort problem för ett företag som behöver göra nya affärer och nya investeringar.

Företagslån är ett av de allra bästa alternativen i en sådan situation. Med oss har du pengarna inom ett par dagar, en ränta du med marginal klarar av och möjligheten att investera i företagets framtid.

Bra ur många perspektiv

Det finns egentligen inga riktlinjer för vad företagslånet ska användas till. Oavsett om du behöver kapital för att sjösätta ett nytt projekt, för att rusta upp lokalerna eller för att investera i en ny maskin kan ett företagslån täcka upp för dessa kostnader.

Ditt företag behöver inte heller vara i en ekonomisk knipa för att ett företagslån ska vara ett gångbart alternativ. Beroende på vilka betalningsvillkor du ges kan det till och med löna sig att lämna kassan orörd och istället använda företagslånet för att göra investeringar.

Om ambitionen är att få företaget att växa via nya affärer och projekt kan företagslån via Promentor vara vägen framåt för dig. Kontakta oss direkt för att få veta mer om tjänsten.

Kontakta en kundansvarig

”Vi är medvetna om att alla företag kan hamna i situationer där de är i behov av snabbt tillskott av kapital för att täcka oväntade kostnader eller finansiera en större order. Hör gärna av dig till mig ifall du önskar diskutera kring vår tjänst företagslån!”
Hampus Norman, Kundansvarig
Kontakta mig

Se även

Fakturaservice
Fakturaköp
Fastighetsfinansiering
Inkasso