Fakturaservice

Låt oss hantera dina fakturor, få mer tid till din kärnverksamhet

Fakturaservice – ett enkelt sätt att frigöra tid

Tid är pengar för en egenföretagare och i längden kan några timmar i veckan göra önskad skillnad. Fakturaservice med Promentor är det enklaste sättet att frigöra tid och samtidigt vara säker på att dina kundrelationer bevaras.

Alltför många egenföretagare tvingas lägga stora delar av arbetstiden på att administrera fakturor och följa upp med betalningspåminnelser. Strävan att skaffa sig en övergripande koll på aktuella kundfordringar är fullt förståelig, men det får inte ske på bekostnad av resten av verksamheten.

Med Promentors fakturaservice överlåts allt fakturaansvar till oss. Ni skickar underlaget till oss, vi behandlar det och skapar sedan fakturor med er logotyp och era kontaktuppgifter. Fakturan går sedan ut till kunden som i sin tur betalar direkt till er. Hela processen kan enkelt följas via vår klientwebb.

Skillnaden mellan denna tjänst och fakturaköp är att ni tar kreditrisken, och får betalt först när kunden har betalat fakturan.

En investering för framtiden

Fakturaservice handlar inte bara om att skicka påminnelser och i längden se till att pengarna skickas in från kunden. Det handlar också om att bevara kundrelationerna. Återkommande kunder är en potentiellt långsiktig inkomstkälla och genom att värna om förhållandet med kunderna ökar chanserna för framtida affärer. Vi på Promentor har full förståelse för detta och med vår fakturaservice vågar du lita på att dina kundrelationer bevaras.

Kontakta en kundansvarig

”Fokusera på din kärnverksamhet så ser vi till att du får betalt i tid. Vi tar hand om allt från utskick av faktura samt påminnelse- och inkassohantering. Kontakta mig så hjälper jag dig hitta en lösning som passar din verksamhet.”
Jonathan Johnson, Customer Success Manager 
Kontakta mig

Se även

Fakturaköp
Företagslån
Fastighetsfinansiering
Inkasso