Fakturaköp/Factoring

Om du låter Promentor Finans köpa dina fakturor så kan du vara säker på att du har dina pengar inom 24 timmar. Vi hjälper dig att få betalt för ditt jobb och ger dig möjlighet att lägga mer av din tid på det du är bäst på – skapa fler affärer. Om vi köper dina fakturor slipper du fakturera, placera betalningar, uppdatera reskontran, sända påminnelser och inkassokrav.

Fakturaservice

Vår fakturaservice är en smidig tjänst, som låter dig få tid över till annat. Vi sköter helt enkelt din fakturering och betalningspåminnelser. Vi börjar med att skriva ett avtal, och tillsammans skapar vi en rutin som passar för dig och dina kunder. Vi har lösningar som är följsamma med dina behov.

Inkasso

Att på bästa sätt se till att få betalt för en fordran som gått till inkasso handlar mycket om att vara kvick, lyhörd och att välja rätt åtgärd vid rätt tillfälle. Vi på Promentor Finans är ett noggrant inkassobolag med ett öga för detaljerna för att förstå helheten. Vi jobbar med respekt för din affär och din kund.

Kreditupplysning

Kontrollerar dina nya kunder betalningsförmåga innan ni säljer varor eller tjänster. Promentor erbjuder tillsammans med sin partner Bisnode Kredit AB som kund tillgång till kreditinformationstjänster för hela Norden. Med hjälp av Bisnode Kredit AB´s värderingsmodeller för bedömning av såväl betalningsförmåga som betalningsvilja kan du fatta fler och lönsammare affärsbeslut.

Fastighetsfinansiering

Promentor erbjuder fastighetsfinansiering till företag inom fastighetsbranschen som växer snabbt inom nybyggande av bostadshus eller andra typer av fastigheter, byggprojekt eller vid köp av ny mark. Ska ni bygga nytt, bygga till eller göra en större renovering av en flerbostadsfastighet kan Promentor hjälpa till med finansieringen. Vi arbetar både med stora aktörer men även med privata fastighetsägare och projektbolag.

Företagslån

I en företagsvärld som rör sig allt snabbare inser vi vikten av att ha likvidamedel på plats när det stora avtalet är påskrivet. Vare sig ni behöver finansiera ett större projekt eller order, så har vi medlen för er att kunna göra det.